All-on-4™ implantációs rendszer

Rögzített fogpótlás azonnal az All-on-4™ implantációs rendszer segítségével.

Teljes foghiánnyal hozzánk forduló pácienseink számára azért ajánljuk az All on 4 technológiát, mivel a speciális fogbeültetési eljárásnak köszönhetően állcsontonként csupán 4 implantátum szükséges és elkerülhető a hosszadalmas és költséges csontpótlás ,a gyógyulási idő rövid, tehát a páciens akár már másnap visszatérhet a mindennapjaihoz.
Az All-on-4™ technológiát az innovatív fogbeültetési megoldások egyik világvezető cége, a Nobel Biocare alkotta meg Önnek.
A Nobel Biocare, a fogászati implantátumok vezető implantológiai rendszere elérhető megoldást kínál teljes fogatlanság esetén, kórházi műtét nélkül, ráadásul fix fogpótlással.
Az All-on-4™ technika a hagyományos fogimplantátumokkal szemben nagy méretű, ezért jobban terhelhető, mint a hagyományos implatátumok , így ezekre fix híd elkészítése is lehetségessé válik. Mindezt csontpótlás nélkül, 4 db speciális irányban beültetett és zseniálisan megtervezett finommechanikai felépítményrendszer segítségével.

Miben egyedülálló az All-on-4™ csúcstechnológia az implantológia területén?

  • Nem szükséges csontpótlás
  • Kevés csont esetén is megoldást jelenthet
  • 4 speciális méretű és behelyezésű implantátum segítségével azonnali rögzített, ideiglenes fogpótlás készül akár 24 óra alatt
  • 4 db csúcsminőségű Nobel Biocare®️ fogimplantátumra akár fix kerámiahídat is el tud laborunk készíteni
  • Fix fogpótlás készíthető csupán 4 implantátum behelyezésével
  • A csavaros , fix fogpótlás, amennyiben korrekcióra lenne szükség, szakember segítségével bármikor eltávolítható és visszahelyezhető.