Rólunk

A Smile Zentrum Fogászati Klinika Budapesttől 125 kilométerre található Nyugat-Magyarországon, Győr városában.

Klinikánkon magas képzettségű fogszakorvosok és szájsebészek nyugat-európai színvonalon orvosolják a különböző fogászati problémákat. A kezelés során felhasznált legmodernebb, szövetbarát anyagok kizárólag Németországból, Svájcból és az USA-ból kerülnek hozzánk (anyagminőség WHO szerint).

A legmodernebb digitális fogászati technológia, mint például a 3D CT, Biolase Epicx,Oralkamera, PC-Röntgen-System, Softlaser, allergiavizsgálat stb., mind megtalálhatóak a rendelők épületében.

A hozzánk érkezőket nem csak betegként, hanem elsősorban vendégként kezeljük, és nagy hangsúlyt fektetünk a betegek megfelelő tájékoztatására, valamint a páciens-fogorvos közötti kapcsolatra.

A fogászati klinikánkat családias légkör jellemzi, amely nem csupán az itt dolgozókat, de a betegek hangulatát is nagyban befolyásolja.

A rendelőnk saját fogtechnikai laborral rendelkezik, jelentősen megkönnyítve és lerövidítve a protetikai munkák elkészülési idejét. A fogtechnikusok gyakori jelenlétének köszönhetően a páciens és a technikus személyes kapcsolatot teremthet a kezelés folyamán.

Rendelőnk 5 év garanciát nyújt a fogtechnikus által elkészített fogpótlásokra, melyről anyaghasználattal feltüntetett igazolás készül és kerül átadásra.

Bővebb információért forduljon hozzánk a legnagyobb bizalommal.

Kérdése van?

Hívását az alábbi telefonszámokon fogadjuk:

+36 96 431 210

Tel: 0036-96-528-910 Mobil: 0036-30-93-61-839 https://www.facebook.com/smilezentrum/
Visszahívást kérek!

Az esetlegesen felmerülő kérdéseire szívesen válaszolunk; csupán annyit kell tennie, hogy a lent látható űrlapot kitölti és munkaidőn belül visszahívjuk.

Munkaidőn kívül űrlapkitöltés esetén a következő munkanap során keressük meg Önt.

A "Küldés" gombra kattintva elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot.