Városunk: Győr

Városunk: GYŐR

Budapestet követően Győr az első város, ahol nyugat-európai cégek hozzák létre leányvállalataikat, mint pl. az AUDI (Motorgyár), Leier, stb. Ezt az állítást az új statisztikák is alátámasztják, amelyek Győrt Magyarország leggyorsabban fejlődő városaként jellemzik.

Vásárlásokhoz modern bevásárlóközpontok állnak rendelkezésre, mint pl. Pláza, Árkád, Duna-Center, Metro, Interspar, Praktiker, stb. A belváros romantikus utcácskáiban kis üzletek, butikok, fodrász – és kozmetikai szalonok, masszázsstúdiók, hotelek, panziók, lokálok, bárok és játékkaszinók találhatóak.

Az ínyenceket várják a különböző éttermek tradicionális magyar ételekkel és nemzetközi csemegékkel. Kiváló kapcsolataink vannak a legjobb vendéglátókkal, tanácsainkkal itt is szívesen állunk rendelkezésére.

A szabadságuk alatt wellness-szolgáltatásra vágyókat egy termál- és élményfürdő várja a „folyók városában”, valamint uszoda szaunával és minigolffal. Sok lehetőség adott a természet élvezetére, pl. horgászás, túrázás, vadászat, valamint a különböző vízi sportok.

Győr rendelkezik tenisz – és squash pályákkal is, lovardával, és különböző fitness – és body building központokkal.

Győr egy valódi kultúrváros. Egész évben több színház – és kultúrközpont áll a látogatók rendelkezésére.

A Győri Balett világhírű. Nyáron különösen sok kulturális program kerül megrendezésre pl. zenei előadások a Radó-szigeten a Zenepavilonban, és a Klastrom Hotel udvarában, barokk esküvő, több magyar régió kézműveseinek vására, színházelőadások a Széchenyi-téren, különböző országok népművészeti találkozója, és még sok egyéb.

 

Számos látványos múzeum, templom (székesegyház, bazilika, zsinagóga) nyújt bepillantást a város életébe.

http://www.gyor.hu

Kérdése van?

Hívását az alábbi telefonszámokon fogadjuk:

+36 96 431 210

Tel: 0036-96-528-910 Mobil: 0036-30-93-61-839 https://www.facebook.com/smilezentrum/

Visszahívást kérek!

Az esetlegesen felmerülő kérdéseire szívesen válaszolunk; csupán annyit kell tennie, hogy a lent látható űrlapot kitölti és munkaidőn belül visszahívjuk.

Munkaidőn kívül űrlapkitöltés esetén a következő munkanap során keressük meg Önt.

A "Küldés" gombra kattintva elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot.