Inlay

Speciális fogpótlások és fogbetétek

Amikor a fogak szuvasodása jelentős mértékű, és a hagyományos fogtömés már nem lehet megoldás, a fog belső, külső illetve teljes felületének tömőanyaggal történő felépítését jelentő inlay vagy onlay fogpótlást javaslunk.

 

Inlay: a fog csúcsain belüli alsó fogrész rekonstrukcióját jelenti

Onlay: gyökérkezelt fogaknál választott megoldás az esetleges későbbi törések elkerülése érdekében, illetve törött fogcsúcsok esetében alkalmazott fogpótlás

Klinikánk az inlay/onlay fogpótlásokra Gradia anyagot használ, illetve igény szerint a pótlás aranyból is készülhet.

Gradia: a Gradia egy olyan anyag, amely a kerámia (esztétikum) és a műanyag (rugalmasság) pozitív tulajdonságait egyesíti. Fényre kötő műanyag, a porcelánhoz hasonlóan áttetsző, kedvelt anyagtípus.

Arany: az arany fogpótlások a fogakhoz hasonló keménységűek, és rendkívül jól illeszkednek, ezért hosszútávú megoldást kínálnak.

Az eljárás menete

A fog előkészítését követően a fogorvos lenyomatokat készít, aminek alapján a fogtechnikus első körben egy gipszmintára készíti el a fogpótlást, ami a fog hiányzó részét egészíti ki. A kész munkát fényre kötő speciális ragasztóval rögzítik a fogra.

Kérdése van?

Hívását az alábbi telefonszámokon fogadjuk:

+36 96 431 210

Tel: 0036-96-528-910 Mobil: 0036-30-93-61-839 https://www.facebook.com/smilezentrum/
Visszahívást kérek!

Az esetlegesen felmerülő kérdéseire szívesen válaszolunk; csupán annyit kell tennie, hogy a lent látható űrlapot kitölti és munkaidőn belül visszahívjuk.

Munkaidőn kívül űrlapkitöltés esetén a következő munkanap során keressük meg Önt.

A "Küldés" gombra kattintva elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot.