Fogászati 3D CBCT digitális panorámakészülék

Maximális képminőség minimális sugárdózissal!

A sikeres szájsebészeti beavatkozások és fogászati ​​műtétek érdekében rendkívüli jelentőségű az állkapocs-csontállomány és az anatómiai struktúra előzetes feltérképezése annak érdekében, hogy a szájsebészek és a fogorvosok a legtökéletesebb diagnózis ismeretében kezelhessék a pácienseket.

Klinikánkon a 3D CT vizsgálat minden fogimplantátumos beavatkozás előtt kötelező jellegű és az ehhez szükséges készülék is rendelkezésre áll a helyszínen, így a vizsgálat kényelmesen végezhető el a klinika elhagyása nélkül. A röntgen-gépünk egy nagy gyártási hagyománnyal rendelkező európai cég, a Carestream Dental egyik „low dose” technológiával ellátott csúcsmodellje. A képfelvételek az alábbiak feltérképezésében segítenek, többek között:

– értékelik a csonttömeg minőségét és mennyiségét

– lehetővé teszik a pontos méréseket, így az implantátum tervezését

– azonosítják a létfontosságú anatómiai struktúrák és a fogak közötti kapcsolatokat

– felfedik a cisztákat és a periapikális elváltozásokat

– elemzik a felső légutakat

Fontos megjegyzés: általánosságban elmondható, hogy a pontos diagnózis és a felvételek szemléltetésével történő konzultáció javítja a kommunikációt és az együttműködést az orvos és betege között, megnövelve a bizalmat és optimalizálva ezáltal a végeredményt.

A hagyományos panoráma röntgenfelvételeket klinikánk a szájsebészeti műtétek kontrollvizsgálatánál és minden egyéb beavatkozás előtt, illetve után használja, szükség szerint.

Kérdése van?

Hívását az alábbi telefonszámokon fogadjuk:

+36 96 431 210

Tel: 0036-96-528-910 Mobil: 0036-30-93-61-839 https://www.facebook.com/smilezentrum/
Visszahívást kérek!

Az esetlegesen felmerülő kérdéseire szívesen válaszolunk; csupán annyit kell tennie, hogy a lent látható űrlapot kitölti és munkaidőn belül visszahívjuk.

Munkaidőn kívül űrlapkitöltés esetén a következő munkanap során keressük meg Önt.

A "Küldés" gombra kattintva elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot.