Csapatunk

Csapatunk – érkezés

Recepciós munkatársaink szívesen adnak információt Önnek időpontokról, fogászati kezelésekről, költségekről, utazásról, szállásról stb. Bármely kérdésével forduljon hozzánk bizalommal!

Technikai háttér

Klinikánkon magas szakképzettségű fogszakorvosok,implantológusok nyugat-európai színvonalon orvosolják a különböző fogászati problémákat. A kezelés során felhasznált legmodernebb, szövetbarát anyagok kizárólag Németországból, Svájcból és az USA-ból kerülnek hozzánk (anyagminőség WHO szerint). A legmodernebb digitális fogászati technológia, mint például a 3D CT,BIOLASE fogászati lézer, Oralkamera, PC-Röntgen-System,állnak az orvosaink és a pácienseink rendelkezésére.

Miért is a Smile Zentrum Fogászati Klinikát válassza ?

-Garantált Nyugat-európai minőség. Klinikánk kizárólag a legmodernebb gépparkkal,kezelési módszerekkel és prémium fogászati anyagokkal áll páciensei rendelkezésére.

-Fogászati -és szájsebészeti kezelések,beavatkozások,implantáció fájdalom nélkül.

-5 év fogtechnikai garancia! Klinikánk saját fogtechnikai laborral rendelkezik ahol több évtizedes tapasztalattal, a legmagasabb minőségben , a lehető leggyorsabb idő alatt készítjük el a fogpótlását.

-Biokompatibilis anyagok kizárólagos használata. Nem okoznak irritációt, illetve allergiás reakciókat. -Elérhető árak,kiváló minőségben. Magas minőségű fogászati ellátás kedvező árakon!

-Tanúsítvány a fogpótlásokról. Certifikátunk minden adatot tartalmaz a felhasznált anyagok összetételéről és ezek származásáról! Keressen minket bizalommal!Kolléganőink akár szakmai kérdések megválaszolásáért akár időpont egyeztetésért állnak az Önök rendelkezésére!

 

Kérdése van?

Hívását az alábbi telefonszámokon fogadjuk:

+36 96 431 210

Tel: 0036-96-528-910 Mobil: 0036-30-93-61-839 https://www.facebook.com/smilezentrum/
Visszahívást kérek!

Az esetlegesen felmerülő kérdéseire szívesen válaszolunk; csupán annyit kell tennie, hogy a lent látható űrlapot kitölti és munkaidőn belül visszahívjuk.

Munkaidőn kívül űrlapkitöltés esetén a következő munkanap során keressük meg Önt.

A "Küldés" gombra kattintva elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot.